24
Apr

Comments

blog comments powered by Disqus
  •  

Sóc Carlos Martorell.

Formo part de l'Ensemble Topogràfic, una banda atípica de contrastos. Tres amics (Anna Hierro, Andreu Garcia i servidor) que composem so i moviment. Ens podeu veure en acció aquí.

Col.laboro amb l'Associació Cultural Petit Comitè de La Ràpita muntant el We Are Not DJs, una festa que aplega 12 hores de DJs amateurs i un feeling impresionant, i també amb l'Eufònic, la Mostra d'Art Sonor i Visual de les Terres de l'Ebre, on hi han actuat gent com Wooky + Videokratz, Desert, Miqui Puig, Ángel Molina, Pina…

Per cert, també poso discos quan tinc ocasió. Sóc un gran amant de la música que fa moure el cul: latin / jazz / funk / disco / soul…

Estic fent una petita col.lecció de gravacions de camp anomenada Postals Sonores, lligades a material fotogràfic i personal.

Durant aquests últims tres anys he conduit dos programes de ràdio, presentant tota la música que considero interessant. Per una banda, Terres Rares, locutat, totalment freeform, només influències directes i ben triades; i per l'altra, Magnetòfon, llistes temàtiques enteses en un sentit molt ampli del tema, sense estils ni restriccions. Sóc un ferm defensor del model de ràdio freeform, sense interesos comercials ni filtres de gènere, i primant per sobre de tot la música sense interrupcions ni premises.

També treballo colze a colze amb Alberto Lamote de Grignon escrivint els monòlegs de la Magnitud de la Tragèdia, ja passada una època radiofònica de 5 anys, i tres etapes, primer amb Matinar No Pot Ser Bo, i després amb La Magnitud de la Tragèdia com a programa despertador. Podeu veure a Alberto en acció aquí.

Finalment, quan tinc temps lliure, treballo. Aquí el meu portafoli de freelance de video/àudio/foto.


Recupera els programes antics de ràdio...

Magnetòfon

Terres Rares

La Magnitud de la Tragèdia